Magazin
25 Aralık 2023 ( 7 izlenme )
Reklamlar

2023 yılının en çok konuşulan ünlü isimleri belli oldu! Zirvede Dilan Polat var

Habermetre'nin 2023 yılında en çok konuşulan ünlü isimleri açıkladığı rapora göre, listenin zirvesinde kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat bulunuyor. Eşi Engin Polat ile birlikte kasım ayında tutuklanan Polat, 238.326.324 okunma sayısı ile listenin başında yer alıyor. Onu, özel hayatı ve kariyeriyle dikkat çeken Acun Ilıcalı takip ediyor. Ilıcalı'nın haber sayısı 125.239.324.

Listenin üçüncü sırasında ise yardımlarıyla bilinen Haluk Levent bulunuyor. Ahbap Derneği'nin kurucusu olan Levent, 60.354.218 okunma sayısına ulaşarak listenin üçüncü sırasında yer alıyor. Listede dikkat çeken bir isim de Afra Saraçoğlu. Sene başında ilişkisi sona eren ve ardından Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya başlayan Saraçoğlu, 28.085 haberle listenin beşinci sırasında yer alıyor.

Habermetre'nin hazırladığı listede Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel altıncı sırada, Mert Ramazan Demir yedinci sırada, Hadise sekizinci sırada ve Mehmet Ali Erbil dokuzuncu sırada bulunuyor. Listenin onuncu sırasında ise Metin Uca, 13.485 haberle yer alıyor. Uca, 17 Kasım'da hayatını kaybetmiş ve vasiyetinde özel bir isteği olduğunu açıklamıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu itirafı sonrası gözaltına alınan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun evinden neler çıktı neler Babası Metin Akpınar'ın açıklamasına sinirlenen Duygu Nebioğlu'ndan şok sözler Haluk Akakçe hayatını kaybetti, haberi alan Tuba Ünsal ağlayarak hastaneye koştu Erkan Özerman hayatını kaybetti